Muški satovi

Kakvi su muški satovi

Sigurno ste vidjeli novu reklamu za James Bonda? Pažljivo ju pogledajte jer je vrlo privlačna, bez obzira što naš omiljeni špijun umire. Taj glumac nije baš ljepotan, ali toliko je privlačan. Uostalom, zanimljiv je upravo zbog svoje nesavršenosti. Nijedna ženska mu ne može odoljeti. Tip koji ima stav i karakter je neodoljiv. Ako da nije ni čudno što je upravo Daniel Craig izabran za novo lice Omege Seamaster. Neodoljiv je i šarmantan. Postavio je novu kvalitetu za sve pa muški satovi koje on nosi  obaraju s nogu u odnosu na druge modne dodatke. Uostalom muški satovi su najznačajnija kategorija modnih dodataka, odnosno poželjnih stvarčica za bilo kojeg muškarca. No, poneki od njih i ženi dobro stoji.


Svaki muškarac mora imati lijepi ukras na sebi. Neki si stavljaju tetovaže, no dobar sat ne može dosaditi. Tako je, muški satovi su uvijek u modi. Na lijepo oblikovanoj ruci muški satovi su detalj koji puno govori o vlasniku. Ne mora biti sportski tip da bi ga krasio. Satovi mogu odati puno o nosiocu istog. Obratite malo pažnju kakvi se muški satovi nose. Mogu biti profinjeni i neke će mi žene reći da obrazovan muškarac nosi i određen tip sata. Puno puta se satovi biraju ovisno o sportu kojeg muškarac prakticira. On govori o sebi kod takvog odabira jer svi mi biramo po našim sklonostima.

Stoga muški satovi nisu iznimka. Oni puno govore o vlasniku Neki vole starinske satove s kožnim remenom i mislimo da čitaju klasike, obožavaju filmove s divljeg zapada i slično. Pretpostavljamo da su bankari ili iz financijskog svijeta. Odaju se odmah kroz takav detalj. Vjerojatno koriste i starinski pribor za brijanje. Muškarci koji biraju satove s metalnim remenom imaju jednu agresivnu crtu. Nadamo se u sportskom smislu. Sigurno vole izazove i natjecanje. Vole osvajanje i pokazivanje jer im se sviđa kad ih se gleda.