Trepavice

Kako odabrati umjetne trepavice koje Vam pristaju

Lijep izgled ono je čemu teži većina žena. Mnoge žene troše bogatstvo na svakakve postupke i preparate kako bi izgledale što bolje. Jedan od najpopularnijih tretmana za ljepotu jest ugradnja umjetnih trepavica. Mnoge žene vole umjetne trepavice jer im dopuštaju da imaju prekrasan pogled bez puno šminke ili truda. Ali kada se govori o umjetnim trepavicama, mnogi ne znaju da postoji više vrsta, te da svaka žena treba pažljivo odabrati onu koja će joj najbolje pristajati s obzirom na oblik oka.

Činjenica je da su umjetne trepavice izuzetno dobar izbor za ljepotu, pogotovo za posebne i svečane prilike. Žene tada žele zablistati u svom punom sjaju, a lošim odabirom umjetnih trepavica zapravo postignu suprotan efekt. Dakle, evo nekoliko smjernica koje će osigurati to da odaberete upravo onakve trepavice kakve će Vam najbolje pristajati.

Male oči

Žene s malim očima trebaju odabrati umjetne trepavice koje su dulje, ali rjeđe. Ako odaberete guste i teške trepavice, to bi moglo dovesti do toga da Vam oči izgledaju još manje, što će narušiti cjelokupan izgled.

Krupne oči

Za razliku od malih, krupnim očima dobro stoje guste i teške trepavice, stoga ako su Vam oči krupne, odaberite taj look i zablistajte.

Okrugle oči

Kako ne bi okrugle oči još više zaokružili, dobro je odabrati trepavice koje su dulje na vanjskom rubu. Time se postiže optimalan učinak i ističe prirodna ljepota očiju.

Bademaste oči

Žene s bademastim očima su najsretnije jer im dobro pristaju skoro svi oblici umjetnih trepavica. Osim klasičnih, ovdje možete odabrati i zabavne modele kao što su na primjer oni s perjem.

Dakle ako Vas ubrzo čeka važna prigoda i želite zablistati kao nikada prije, odaberite prave umjetne trepavice i gledajte kako muškarci za vama bacaju poglede a žene gledaju s ljubomorom.